Carmen Iohannis a purtat din nou o ţinută semnată de Stephan Pelger
Carmen Iohannis şi preşedintele Klaus Iohannis au fost prezenţi, vineri seară, la spectacolul "Ultima bandă a lui Krapp", din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu (12 - 21 iunie), pus în scenă la Sala Thalia.

Sâmbătă, Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook despre acest eveniment, manifestându-şi bucuria că România a devenit "un reper cultural la nivel european". "Am fost prezent aseară la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, unde am avut plăcerea de a viziona piesa Ultima bandă a lui Krapp. În aceste zile culturale, Sibiul reuneşte oameni care au venit din toate colţurile ţării şi ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie să văd că România s-a transformat într-un reper cultural la nivel european", a scris Klaus Iohannis.


Spectacolul "Ultima bandă a lui Krapp", regizat de Peter Stein, l-a avut în rolul principal pe actorul de origine austriacă Klaus Maria Brandauer, unul dintre invitaţii speciali ai ediţiei din 2015 a Festivalului de Teatru de la Sibiu, cunoscut publicului român pentru rolul principal din filmul "Mephisto", pentru care a fost distins cu premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, precum şi pentru rolul din "Out of Africa", ce i-a adus o nominalizare la premiile Oscar.


Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro