11
Stil de campion! Fotbalistii Fc Steaua si provocarile tendintelor din moda
Modă · Stiri / 17.07.2015

Fotbalistii au fost dintotdeauna repere de stil pentru barbatii moderni, activi si actuali, iar jucatorii echipe FC Steaua nu fac exceptie de la aceasta regula. Aflati intr-un moment de respiro al campionatului, acestia au realizat o sedinta foto care i-a pus fata in fata cu o noua provocare: modelingul.

Jucatorii au facut fata cu brio misiunii, transferand cu o naturalete remarcabila eleganta si disciplina specifica jocului de fotbal in fata camerei de fotografiat. Sedinta foto, a fost realizata pentru partenerul oficial al echipei de fotbal, cel care asigura vestimentatia oficiala a jucatorilor si staff-ului, inca din 2006, brandul Bigotti.

Astfel, magazinul Bigotti din City Mall Constanta va gazdui timp de mai multe zile, cele trei trofee ale echipei campioane pentru a oferi oportunitatea fanilor de a se fotografia cu ele. In plus, acestia isi pot descarca gratuit, de pe 
https://bigotti.ro/stil-de-campion fotografiile jucatorilor FC Steaua din pictorialul inedit realizat cu tinute casual, smart-casual si de ceremonie, marca Bigotti.

FC Steaua Bucuresti si-a reconfirmat statutul de cea mai titrata echipa romaneasca, castigand in sezonul 2014-2015 toate trofeele nationale. Acum, suporterii ros-albastri pot admira de aproape cele trei cupe reprezentând titlul naţional în Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii in magazinul Bigotti din City Mall, Constanta.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro