Fusilli tricolore cu surimi
Paste / 02.06.2013

Ingrediente

200 g fusilli tricolore , 2 pacheţele de surimi (200gr), 200gr iaurt. O ceapă, Sare, , piper.

Mod de preparare

Fusilli tricolore le fierbem după cum scrie pe ambalaj, le scurgem şi le trecem prin jet de apă rece. Între timp, călim ceapa într-o lingură de ulei de măsline. Deşi nu obişnuiesc să folosesc ulei de măsline la prăjit, aici merge bine căci dă o aromă deosebită care se potriveşte cu surimi. Tăiem surimi în bucăţele mici şi îl adăugăm la ceapă. Punem sare şi piper şi turnăm deasupra iaurtul. Adăugăm condimentele .Se amestecă totul şi se adaugă şi pastele. Lăsăm 3-4 minute să se amestece aromele şi apoi scoatem pe farfurii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro