Paste cu Carne Tocata
Paste / 03.06.2013

Ingrediente

1 kg carne tocata 500 g paste penne 3 ardei grasi putina branza usturoi (punem dupa gustul fiecaruia) bulion 1pahar vin rosu delicat busuioc 3 linguri ulei de masline 200 ml apa

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu. Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si lasam la fiarba la foc potrivit. Intre timp taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in sos, amestecam usor sa nu rupem pastele si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata adaugam branza taiata cubulete si amestecam usor. Mai lasam 1-2 minute si e gata. Se servesc cu un pahar de vin rosu si cu branza rasa pe deasupra

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro