Spaghetti cu piept de pui
Paste / 24.05.2013

Ingrediente

1 pachet spaghetti 1 piept pui 1/2 capatana usturoi 300 gr suc rosii sare,piper oregano busuioc

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu un praf sare si o lingura ulei.Cand clocoteste se adauga spaghettele si sa lasa sa fiarba.Cand sun gata se scurg si se dau deoparte Se incinge putin ulei intr-o cratita si se pune pietul de pui taiat cubulete la prajit Cand e prajit pe jumatate se adauga usturoiul pisat si se lasa pana se aureste,apoi se stinge cu sucul de rosii.Eu am folosit sos pentru spaghetti facut de mine, dar iese f bun si cu suc de rosii. Se completeaza cu apa, se adauga sare piper si oregano si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Se pune o portie de spaghetti pe farfurie deasupra cateva linguri de sos decoram cu o crenguta de oregano si se poate servi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro