Tortelloni cu sos de smantana
Paste / 13.05.2013

Ingrediente

50 g Ravioli cu branza 100-150 g cascaval 100 g masline fara samburi 3oua 75 ml vin alb 150-200 g smantana zeama de lamaie cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat.Le-am pun intr-un vas. Separat am fiert ouale ,tari.Dupa ce au fiert le-am curatat. Albusul l-am toacat marunt si l-am pus peste paste iar galbenusurile le-am pasat cu ajutorul unei furculite si apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In acest sos am mai incorporat vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si am condimentat cu sare si piper dupa gust.Acest sos l-am adaugat peste paste.Deasupra am ras cascavalul si am ornat cu patrunjel verde .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro