Mod de preparare
Iubesc felurile de mancare care se fac repede, pentru ca nu am niciodata suficient timp pentru bucatareala. Imi plac cele care sunt bune si reci si calde, care pot fi mancate si seara la cina, dar si dimineata si care pot fi luate la serviciu "la pachet", intre doua felii de paine.
Daca mancarea cu pricina place si barbatului vesnic amator de carne, dar si de copilul mofturos si ma satisface si pe mine cu un nivel redus si "sanatos" de calorii, pentru ca este fara prajeala, acel fel de mancare este un vis.
Si nu credeam ca exista pana cand nu am descoperit cozonaceii din carne: de vaca, de pui si de porc, cu oua sau legume, cu spanac, care merg cu salata sau oricare alta garnitura. Iata mancarea minune in cateva combinatii delicioase. Mancarea nu are decat un mare si unic secret. Carnea si celelalte ingrediente trebuie foarte bine amestecate cu mana.
Cozonacel cu legume si carne de pui
Cozonac din carne de vita cu ciuperci