Po Pia Thot sau "Pachetele de primavara"
Mod de preparare
Te-a prins in mrejele ei bucataria thailandeza? Incearca atunci o noua reteta: pachetelele de primavara.Ingrediente:3 cesti ulei; 1 lingurita usturoi; 250 grame carne de porc; 2 morcovi; 2 bucati de telina; 1 lingurita de Maggi; 2 lingurite zahar; 100 grame muguri de fasole; 1 - 2 foi de palcinta; 2 oua.
Incalziti ulei, usturoi, carne de porc si calitile pana este gata carnea. Adaugati morcovii, telina, smantana, zaharul si piperul. Fierbeti cam un minut la foc puternic. Dupa ce se raceste adaugati mugurii de fasole. Asezati invelisul cu un colt spre dumneavostra si puneti 2 lingurite de compozitie. Rulati o data si de cealalta parte puneti ouale. Rulati inchizandu-l bine. Incalziti uleiul la 350F si prajiti rulourile pana devin aurii. Serviti-le cu sos dulce.
e prima reteta thailandeza unde vad ca se foloseste maggi...
vai de capul cui a trimis reteta...smantana unde este in ingrediente??????eu stiu cum se ruleaza dar cum a explicat desteapta lui peste....