Conopida coapta (reteta lacto-vegetariana)
Retete vegetariene / 11.03.2010

Mod de preparare

Nu iti poti imagina cat este de buna pana nu vei incerca aceasta reteta...

Ingrediente: o conopida mare (de circa un kilogram), 100 de grame de unt, o lingurita de cimbru uscat, sare, piper, un varf de cutit de boia dulce, o foaie de dafin pisata, o lingurita rasa de seminte de marar.

Preparare: desfa conopida buchetele mici intr-un castron larg. Topeste untul si adauga toate mirodeniile. Adauga sare si piper.

Toarna untul aromat peste conopida si amesteca. Pune conopida intr-o tava intr-un singur strat si da totul la cuptorul incins bine timp de 30-40 de minute. Intoarce o data, de doua ori conopida, cat timp sta la cuptor, astfel incat se se rumeneasca uniform.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro