Lapte de migdale
Retete vegetariene / 03.12.2014

Ingrediente

1 cană cu migdale, înmuiate peste noapte în apă
3-4 căni cu apă plată
un vârf de cuţit cu sare
scorţişoară, seminţele de la un baton de vanilie, 2 curmale (opţional).

Mod de preparare

Dacă ai poftă de o cană cu lapte cald optează pentru laptele de migdale făcut în casă. Nu se compară cu niciun alt lapte vegetal pe care l-ai cumpăra din comerţ, iar în plus ştii sigur că ai doar ingrediente sănătoase. Pune migdalele la înmuiat peste noapte în apă plată. Se mixează în blender cu cantitatea de apă recomandată până când obţii un lapte cremos. Se strecoară cu ajutorului unui tifon des şi se păstrează laptele la frigider. Pentru a obţine mai rapid un lapte vegetal, poţi să optezi pentru nucile caju în aceleaşi cantităţi pentru că acestea nu mai trebuie strecurate.

  • Mariana, joi, 22.01.2015 17:48
    Cea mai apreciata oferta de lucru!

    Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro