Salata de conopida si castraveti
Salate / 09.03.2004

Mod de preparare

In aceasta reteta, conopida combinata cu castraveti si iaurt alcatuiesc un aperitiv de "inalta clasa".

1 conopida potrivita ca marime
1 cana iaurt
1 castravete mic, curatat de coaja si taiat felii
1 catel de usturoi zdrobit
1/2 lingurita de chimion
boia, sare de mare si piper pentru gust.

1. Inflorescenta conopidei se desface in mai multe bucati, care se pun intr-un vas.
2. Se combina restul de ingrediente in alt vas si se amesteca. Amestecul astfel obtinut se toarna peste florile de conopida.

Se obtin 6 portii.

Subiecte discutate pe forum, despre gastronomie

  • Rodica, miercuri, 06.01.2010 12:57
    Nota mare!

    Am facut salata voastra si am avut succes! Va multumesc si va astept si cu alte asemenea retete.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro