Salata din legume verzi
Salate / 29.03.2010

Mod de preparare

O combinatie monocroma, dar deosebit de sanatoasa.

Ingrediente: 500 de grame de mazare verde din conserva, 500 de grame de fasole fideluta, verde, din conserva, doua legaturi de ceapa verde, o legatura de marar si un varf de lingurita de seminte de marar (sau chimen), ulei, sare, piper si suc proaspat de lamaie.

Preparare: spala bine mazarea si fasolea verde si amesteca-le intr-un castron. Adauga ceapa tocata marunt, mararul si semintele de chimen sau marar. Amesteca din nou, adauga ulei, sare, piper si sucul de lamaie. Serveste salata cu paine prajita.

Sfat Eva: poti adauga in salata si un ardei iute. O alta varianta este sa adaugi unul, doi catel de usturoi tocat in sosul salatei.
  • lili_socol, joi, 15.04.2010 17:59
    salata din legume verzi

    este foarte gustoasa daca adaugati si masline verzi umplute cu chili

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro