România a dus apă în deşert prin Vanessa Youness
Sănătate · Stiri / 04.08.2015

Cât de siguri sunteţi că apa pe care o beţi este 100% pură şi are efecte pozitive asupra epidermei, dar şi al întregului organism?! Brandul QLARIVIA a fost lansat pe piaţă în anul 2008 şi este o noutate absolută pe plan mondial. Este vorba despre o apă potabilă purificată, cu un conţinut de deuteriu de 25±5 părţi per million (ppm), de aproximativ 6 ori mai mic decât concentraţia de 150 ppm din apele obişnuite. Apa Qlarivia este imaculată, pură, asemenea apei care există pe Pământ cu zeci de mii de ani în urmă!

Conform publicatiei ReplicaVedetelor.ro, Dr. Vanessa Youness, la doar 28 de ani se poate lăuda cu multe realizări, se ştie despre ea că este: tânăra absolventă a facultăţii de medicină, rezident în chirurgie reconstructivă-post traumatică şi este motorul unui imperiu financiar pe care singură îl conduce cu succes. Am fost surprinşi să aflăm din surse sigure că acest produs, 100% românesc, a fost exportat exclusiv de ea în ediţia limitată Qlarivia "Royal limited edition" la marile case regale ale ţărilor Arabe: Qatar, Arabia Saudită, Kuweit, Emiratele Arabe. România prin dr. Vanessa Youness a exportat un produs 100% românesc pe care l-a îmbuteliat în sticle aurii stilizate, în ediţie limitată, având coroana regală.


Cu siguranţă acesta este doar unul dintre proiectele sale de succes pe care le conduce şi care au propulsat-o în grupul exclusivist al celor mai bogaţi tineri din România. Am încercat să o căutăm pe platformele sociale din mediul virtual, dar nu a fost de găsit, dorind probabil să păstreze o discreţie aparte. Jos pălăria pentru românii care ne fac cinste şi de la care putem învaţă ceva.

Produsul de succes despre care scriam mai sus se numeşte Qlarivia şi este o apă de calitate pură, imaculată, reinventată prin ştiinţă. Un produs 100% românesc cu care ne mândrim!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro