5 torturi delicioase şi simple pe care le poţi face şi tu. Încearcă-le de Sărbători!
Cheesecake cu mascarpone şi ciocolată neagră
Ingrediente
Pentru cremă
Biscuiţii se fărâmiţează în robot sau într-o pungă închisă peste care se trece cu un sucitor. Se adaugă untul topit, se presează crusta în forma pentru tort cu pereţii detaşabili şi se introduce la frigider.
Pentru a prepara crema se pune ciocolata la topit la aburi, iar după ce s-a răcorit se amestecă bine cu mascarpone, zahărul pudră, smântâna lichidă până când obţii o cremă delicioasă.
Se toarnă peste blatul din biscuiţi, se ornează cu cacao pudră şi ciocolată neagră, după care se introduce la frigider.
Foto: http://loveandcustard.com
- 300 de grame de biscuiţi cu cacao
- 130 de grame de unt topit.
Pentru cremă
- 130 de grame de ciocolată neagră cu peste 70% cacao
- 700 grame de mascarpone
- 50 de grame de zahăr pudră
- 2 linguri cu smântână lichidă grasă
- cacao pudră pentru ornat plus bucăţi de ciocolată neagră.
Biscuiţii se fărâmiţează în robot sau într-o pungă închisă peste care se trece cu un sucitor. Se adaugă untul topit, se presează crusta în forma pentru tort cu pereţii detaşabili şi se introduce la frigider.
Pentru a prepara crema se pune ciocolata la topit la aburi, iar după ce s-a răcorit se amestecă bine cu mascarpone, zahărul pudră, smântâna lichidă până când obţii o cremă delicioasă.
Se toarnă peste blatul din biscuiţi, se ornează cu cacao pudră şi ciocolată neagră, după care se introduce la frigider.
Foto: http://loveandcustard.com