Cu gust intens de ciocolată și blat generos și pufos, cui nu-i plac negresele?
Negresa cu zmeura se prepara rapid, e un desert preferat de toata lumea – fara exceptie! – si beneficiaza de dulceata acrisoara a zmeurei – un contrast care o face cu atat mai delicioasa. Aceasta este reteta mea preferata de negresa, pe care o prepar ori de cate ori am pofta de ceva dulce.
Ingrediente pentru negresa cu zmeura si crema de branza:
Pentru blat
-125g unt nesarat taiat cubulete
-150g ciocolata neagra (cel putin 60% cacao) taiata in bucati
-250g zahar brun
-1 lingurita extract de vanilie
-2 oua mari
-90g faina
-1 lingura pudra de cacao
-un praf de sare
Pentru stratul de crema de branza
-175g crema de branza
-80g zahar
-1 lingurita extract de vanilie
-1 ou mare
-100g zmeura
Mod de preparare:
Pentru blat
1. Preincalzeste cuptorul la 170g Celsius. Unge si tapeteaza cu hartie de copt tava in care vei coace negresele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro