Ce să nu îi spui unui cuplu care își trăiește viața fără copii
Dragoste & Sex · Relatii / 11.07.2020

Indiferent că este vorba despe căsătorie, logodnă ori relație de concubinaj, vine o vreme când oamenii din jur încep să adreseze deschis și sincer întrebarea: „Voi când aveți de gând să faceți un copil?”.

Dar chinul conversational nu se incheie aici, din pacate. Daca te afli in aceasta tabara, a cuplurilor care isi traiesc viata fara copii, cu siguranta ai trecut prin momente ca cele descrise mai jos. In schimb, daca te afli la polul opus, poate ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa vorbesti cu un cuplu fara copii despre urmatoarele lucruri.

Viata fara copii a unui cuplu: 10 lucruri care nu ar trebui spuse


Indiferent ca cuplul respectiv isi traieste viata fara copii ca pe o bucurie ori ca pe un chin, nu ar trebui sa le spui anumite lucruri. Iata care sunt acestea!


1. „Ati incercat pana acum sa aveti copii?”


Chiar daca esti apropiata de acest cuplu, nu ar trebui sa deschizi o astfel de discutie intima. Daca unul dintre ei va dori vreodata sa discute despre conceperea unui bebelus, cu siguranta va face acest pas.

2. „Dar are vreunul dintre voi probleme de sanatate?"


A doua intrebare este si mai nepotrivita decat prima, avand in vedere ca, de obicei, urmeaza dupa un raspuns vag si timid al celeilalte. Este mai bine sa eviti un astfel de moment stanjenitor pentru cuplurile care isi traiesc viata fara copii.
Citeste continuarea pe Divahair.ro
 
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro