Tocăniţă de mazăre verde cu pătrunjel şi curry
Casă şi familie · Acasa / 31.05.2013

Profită de mazărea proaspătă pe care o găseşti la piaţă pentru a prepara o mâncare simplă, dar foarte aromată. Eva.ro îţi propune o reţetă rapidă, cu mult curry şi mazăre verde.

Profită de mazărea proaspătă pe care o găseşti la piaţă pentru a prepara o mâncare simplă, dar foarte aromată. Eva.ro îţi propune o reţetă rapidă, cu mult curry şi mazăre verde.

 

 

 

Ingrediente

  • 4 căni cu mazăre verde, scoasă din teci
  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 2-3 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 linguriţă cu pudră de curry
  • 1 linguriţă cu boia de ardei
  • sare
  • piper negru
  • pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
  • apă.


Se călesc ceapa, usturoiul şi condimentele în ulei.


Se daugă mazărea, apă cât să o acopere până la jumătate şi se lasă sub capac, la foc mic, 20 de minute.
La final se presară pătrunjelul tocat mărunt.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro