Tiramisu cu căpşuni, cel mai rapid desert
Desert / 27.05.2017

Ingrediente

Pentru sos
2 căni cu căpşuni
1 linguriţă cu zeamă de lămâie
1 lingură de zahăr
1/2 ceaşcă cu apă rece

Pentru cremă
1 cană cu mascarpone
2 linguri de zahăr pudră
1-2 gălbenuşuri
pişcoturi
căpşuni proaspete feliate

Mod de preparare

Pentru a face un sos de căpşuni în care se înmoaie pişcoturile trebuie să mixezi în blender căpşunile cu zeama de lămâie, zahărul şi apa rece.
Gălbenuşurile se mixează cu zahărul până când devin pufoase, apoi se adaugă mascarpone şi se mixează împreună câteva minute.
Foloseşte o tavă pe care să aşezi straturile prăjiturii. Pune puţină cremă pe fundul tăvii, aranjează pişcoturile trecute în prealabil prin sosul de căpşuni, pune un strat de cremă, după care continuă cu pişcoturile.
La final se întinde un strat generos de cremă şi se ornează cu felii de căpşuni şi frunze proaspete de mentă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro