3 rețete de frittata: Mic dejun copios!
Ideală pentru micul dejun, dar potrivită și pentru cină atunci când este însoțită de o saltă, frittata este o rețetă de origine italiană îndrăgită în întreaga lume.
Este practică, ușor de preparat și, bineînțeles, delicioasă. Iată trei moduri în care poți să faci o frittata.
Frittata cu cartofi și busuioc
Frittata este alternativa perfectă pentru clasica omletă. O poți pregăti de cu seară, astfel încât să fie gata la micul dejun, dar poate fi în același timp și un fel principal la cină. Iată cum să faci frittata cu cartofi și busuioc!
Frittata cu spanac și brânză de capră
Dacă nu îți place brânza de capră, o poți înlocui cu brânza de vacă sau oaie.
Frittata cu cartofi și ardei roșu
O rețetă vegetariană pe bază de cartofi, frittata cu ardei roșu poate fi alternativa pentru preparatele din carne de la masa de Paște. Găsești rețeta AICI!