Mic dejun în Mexic

Arată ciudat, însă conţine carne de vită, ardei iuţi, nachos, brânză şi fasole boabe. O altă combinaţie pe care mexicanii o preferă la micul dejun include huitlacoche sau porumbul infestat cu o ciupercă. Locuitorii din satele mexicane au început să consume huitlacoche pentru că erau prea săraci ca să renunțe la recolta de porumb afectată de temuta boală numită tăciunele porumbului, care se manifestă prin apariția unor boabe cărnoase, gri, pe știuleți. Acum este considerat o delicatesă şi potrivit nutriţioniştilor conţine o mulţime de nutrienţi.


Mic dejun în Vietnam

Vietnamezii preferă la micul dejun un terci cu griş cu carne de porc, gogoşi specifice bucătăriei lor, vlăstari de fasole, intestine de porc umplute cu carne şi organe tocate şi sângerete.

Mic dejun în Pakistan

O supă care conţine capete şi picioare de capră, miel sau vită, preparată la foc mic este o mâncare consumată la micul dejun în Pakistan.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro