Silueta ta: 6 reţete de sărbătoare fără colesterol

3. Pastă de peşte cu maioneză
În jumătate de oră, poţi să mai faci nişte pastă de peşte cu maioneză dietetică. Ai nevoie de două conserve de peşte, o conopidă fiartă, maioneză dietetică (făcută în casă), verdeaţă tocată mărunt, usturoi pisat, sare, piper şi două ouă.
Mai întâi faci maioneza, folosind un gălbenuş crud, o linguriţă de muştar, două linguri de ulei de măsline, zeamă de lămâie şi iaurt dietetic.
După aceea, adaugi peştele (fără sos) împreună cu conopida, pătrunjelul verde tocat, usturoiul dat prin presă şi cele două ouă fierte şi răzuite. Sare şi piper după gust. Se dă o jumătate de oră la rece.

Foto: mancarurisimple.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro