9
Dustin Diamond, simpaticul Screech din serialul „Salvați de clopoțel“, are cancer în stadiul patru
Divertisment · Stiri / 15.01.2021

Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în serialul „Salvați de clopoțel“ a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat.

Actorul în vârstă de 44 de ani a fost spitalizat săptămâna trecută în Florida după ce a acuzat dureri în tot corpul. Managerul său a confirmat joi pe Facebook diagnosticul: "În acest moment putem confirma că Dustin are cancer. Dustin vă va da mai multe informații când vor fi disponobile și va avea un plan", a scris acesta.

Conform tabloidului online american TMZ, Diamond este în continuare internat în spital și a început deja prima etapă de chimioterapie, după ce i s-au făcut numeroase analize.



"E ceva grav, dar nu știm cât de grav e. Face analize. Nu s-a simțit bine. E la un spital din Florida. Sperăm să se refacă repede"
, a declarat un reprezentat al actorului în emisiunea de televiziune "Today show".

Diagnosticul primit de Diamond arată că boala s-a răspândit în corp.



Dan Block, un prieten apropiat al actorului, a declarat pentru The Sun că acesta avea o umflătură mare pe gât de mai mult timp, însă a amânat vizita la doctor, temându-se că cineva l-ar putea fotografia și va distribui imaginea pe internet.



Mama lui Diamond a murit de cancer de sân, astfel că medicii i-au făcut actorului o biopsie pentru a determina tipul de cancer de care suferă.

Dustin Diamon a jucat rolul lui Samuel "Screech" Powers în serialul "Good Morning, Miss Bliss", produs în 1988 de Disney Channel și care a devenit ulterior popularul "Saved By The Bell" ("Salvați de clopoțel"). El l-a interpretat în continuare pe Screech și în "Salvați de clopoțel", serialul realizat de NBC din 1989 până în 1993.

Citește și:
Julia Louis-Dreyfus, la 60 de ani. Cum arată vedeta din „Seinfeld“ după ce a învins cancerul


Actorul californian a jucat și în continuările "Saved By The Bell: Hawaiian Style" (1992) și "aved By The Bell: The College Years" (1993), apoi în spin-offul "Saved By The Bell: The New Class", difuzat din 1994 până în 2000.

Totuși, reboot-ul de anul trecut al serialului nu l-a inclus în distribuție pe Dutin, deși foștii lui colegi, precum Mario Lopez, au revenit pe ecran, notează Daily Mail

.

De-a lungul anilor, Diamond a fost implicat în diverse controverse, inclusiv în scandalul stârnit de un sex tape, "Screeched: Saved By The Smell", pe care el l-a regizat.


Foto: Hepta, Daily Mail

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro