3 întrebări utile pe care să ți le pui la începutul fiecărui an
Psihologie · Situatii si sfaturi / 15.01.2021

Începutul unui an și finalul altuia reprezintă o trecere psihologică pe care noi, oamenii, adorăm să o analizăm.

Chiar daca in marea ecuatie a existentei, trecerea de la un an la altul nu este chiar atat de importanta, oamenii tind sa ii ofere o valoare uriasa. Ne place sa ne incheiem socotelile cu anul care se termina si sa intram in noul an cu agenda goala, cu energie proaspata si cu intentii ambitioase.

Inainte de a-ti incepe acest an si de a te afunda in rezolutii, proiecte si taskuri, te invitam sa iti pui cateva intrebari importante. Fiecare dintre ele te va ajuta sa descoperi ceva nou si sa tragi concluzii pretioase pentru viitor.

Iata 3 intrebari utile la inceput de an, pe care sa ti le adresezi in 2021!


1. Daca anul asta decurge exact la fel ca precedentul, voi fi multumita?


Aceasta poate parea o intrebare absurda. Este un an nou, deci va fi, in mod clar, diferit de cel care tocmai s-a incheiat, nu-i asa? Ei, bine, iti reamintim ca lucrurile se intampla diferit doar atunci cand tu decizi sa le faci diferit.

Asadar, intreaba-te daca planuiesti sa ramai in acelasi context, cand vine vorba despre job, relatii, casa in care locuiesti si prietenii pe care ii ai. Daca toate aceste elemente te multumesc, pastreaza-le in viata ta. Totusi, daca ai indoieli, actioneaza altfel si fa lucrurile astfel incat sa fii pe deplin satisfacuta. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro