De când şi-a început cariera muzicală şi până în anul 2000, Cotabiţă a primit numeroase premii, printre care „Cel mai bun şlagăr al anului“, în 1991, la Festivalul Mamaia, cu piesa „Domnişoară, nu pleca“.

Pe 27 martie 2014, Gabriel Cotabiţă relansează, alături de Rashid, melodia „Domnişoară, nu pleca“, pe care o redenumeşte simplu „Domnişoară“. La un an de la lansare, piesa depăşeşte 1,3 milioane de vizulizări şi 10.000 de like-uri pe YouTube. Tot în anul 2014, Gabriel Cotabiţă a fost membru în juriul emisiunii „KIDSing“ de la Kanal D, alături de Antonia şi Wilmark.


La începutul acestei primăveri, Gabriel Cotabiţă a interpretat, alături de JerryCo, melodia „Rdk-te şi fugi“, în al cărei videoclip au apărut mai multe vedete feminine, printre care Teo şi Andreea Marin. Piesa reprezintă imnul unei campanii iniţiată de Roton şi susţinută de Poliţia Română şi Asociaţia “Necuvinte”, obiectivul principal fiind creşterea conştientizării publice asupra problemei violenţei, ale cărei efecte tind să fie banalizate, mai ales din cauza expunerii media de zi cu zi.
  • Andreea, marţi, 12.05.2015 12:18
    si unde e articolul?

    ...articolul e, de fapt, o adunatura de alte articole in care oameni care "stiu totul despre subiect" isi dau cu parerea, mai adauga un comunicat, si gata! Asta e impactul pe care Artistul l-a avut asupra showbiz-ului romanesc??? Alooooo

  • citizen cc, marţi, 12.05.2015 11:18
    Muzica ...

    Cotabita este un solist de soft rock foarte bun , muzica lui iti intra la suflet , are versuri , voce , tot ...Din pacate aceasta muzica valoroasa ca toata muzica rock nu va putea patrunde la unele posturi de radio , posturi unde niste tipi tineri dau numai muzica de consum , slaba si fara suflet...Este cazul lui Mihai Morar , baiatul asta nu stie nimic din muzica , el pune o banda cu piese noi iar la Stars da manele , cum poate aprecia el muzica valoroasa ? Alta este situatia cu unii tipi plini de muzica - de exemplu Andrei Partos , la omul aces;la asculti tot ceea ce este bun .Deci - niciodata muzica de valoare nu o sa fie ascultata la Radio zu , Antena 1 si Stars , acolo primeaza manelele care stim cu totii cum patrund - cu comision dat realizatorului si moderatorului ...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro