Cât de mult te potrivești cu un nativ din Pești, în funcție de zodia ta
Horoscop · Astrologie / 10.05.2024

Ești îndrăgostită de un nativ din zodia Pești și nu știi dacă relația voastră ar funcționa? Află aici răspunsul!

 

Berbec


Peștii și Berbecul au dispoziții drastic diferite care pot provoca conflicte. Nerăbdarea Berbecului poate intimida Peștii, iar sentimentele imprevizibile ale Peștilor pot fi frustrante pentru un Berbec. Relația lor va fi una stâncoasă.

Taur


Peștii și Berbecul pot avea o relație de succes, deoarece Taurul le oferă Peștilor temelia de care au nevoie, iar Peștii pot ajuta Taurul să iasă din rutină și să se bucure de lucruri noi. Această pereche se echilibrează reciproc.

Gemeni


Peștii și Gemenii nu vor avea o relație bună. Amândoi sunt susceptibili la schimbări bruște de dispoziție, iar acest lucru îi poate face să se simtă nesiguri, înșelați, provocând resentimente și nemulțumiri. Cel mai bun lucru pe care aceștia îl pot fac este să fie extrem de sinceri și să recunoască greșelile din relație.

Rac


Peștii și Racul se vor înțelege de minune, deoarece Peștii pot simți uneori că poartă greutate lumii pe umeri, iar Racii sunt dispuși și pot să le ușureze încărcătura emoțională. Valorile comune de bunătate și generozitate fac din această pereche una destinată succesului.

Leu


Peștii și Leul vor avea o relație bună, deoarece se completează bine. Pentru ca acest cuplu să funcționeze la capacitate maximă, Leii trebuie să preia frâiele Peștilor din când în când, iar Peștii trebuie să treacă prin nesiguranțe în moduri sănătoase.

Fecioară


Peștii și Fecioara se vor îndrăgosti unul de altul datorită dorinței lor comune de a-i ajuta și de a avea grijă de ceilalți. Dacă aceștia doi vor comunica cu dragoste și înțelegere, ei pot avea o relație solidă.

Balanță


Peștii și Balanța au tot ce le trebuie pentru a se conecta unul cu celălalt la nivel romantic. Pe aceștia doi îi va uni muzica, arta, mâncarea și, mai ales, frumusețea pe care o văd unul în celălalt. Cu toate acestea, pentru ca relația lor să fie una pe termen lung, ei trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Scorpion


Peștii și Scorpionul vor avea o relație grozavă, deoarece ambii sunt extrem de spirituali și se vor conecta la nivel profund. De asemenea, atât Peștii, cât și Scorpionii doresc ca partenerii lor să fie deschiși și sinceri cu ei, ceea ce face ca relația dintre ei să fie una de durată.

Săgetător


Peștii și Săgetătorul sunt total opuși. Peștii sunt extrem de sensibili și empatici, pe când Săgetătorii au obrazul gros și nu sunt deloc preocupați de ceea ce simt ceilalți. Indiferent cât de mult ar încerca, ei nu se vor înțelege din multe puncte de vedere.

Capricorn


Peștii și Capricornul au obiceiuri foarte diferite și par total opuse, dar interesele lor comune îi pot aduce împreună într-o relație puternică și plină de respect. Aceștia doi evoluează împreună și vor forma un cuplu pe termen lung.

Vărsător


Peștii și Vărsătorul nu sunt deloc compatibili. Tendința Vărsătorului de a evita intimitatea va construi un zid între el și Pești. Această distanță emoțională poate crea o fisură adâncă în relația lor, care se sfârșește cu nefericire de ambele părți.

Pești


Doi Pești vor forma un cuplu în care unul va găsi sprijin în celălalt. Cu toate acestea, comunicarea greșită și sentimentele rănite pot apărea dacă Peștii nu vor fi sinceri cu privire la sentimentele lor.

 

 

Sursă: people/ wellandgood/ instyle/ prepscholar

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro