Fecioară

De dimineață o să primești o sarcină dificilă, care te va scoate puțin din zona de confort. Din fericire, sunt mulți cei dispuși să îți acorde o mână de ajutor. Încearcă să le asculți sfaturile și cel puțin pentru moment, să renunți la inițiativă!

Balanță

Sunt șanse mari să primești astăzi recompense/felicitări pentru o acțiune mai veche de-a ta. Fii fără grijă, chiar dacă de multe ori rezultatele întârzie să apară, ele nu dispar undeva în neant, ci te vor surprinde plăcut atunci când te aștepți mai puțin!

Scorpion

O discuție contradictorie poate să producă consecințe uriașe astăzi, mai ales dacă nu ești pregătit/ă să îți asumi anumite erori. E cazul să dai dovadă de mai multă responsabilitate! Altfel, să nu te surprindă dacă și cei din jurul tău îți vor urma exemplul, dând dovadă de lașitate!

Săgetător

Ai mulți bani economisiți și te gândești să îi investești în ceva cât mai profitabil. Totuși, trebuie să pui în balanță și nevoile tale și ale familiei! Din fericire, seara te va găsi mult mai liniștit/ă și convins/ă că ai luat o decizie corespunzătoare!

Capricorn

Gândește-te bine înainte să iei o decizie care te ține cumva legat/ă de un anumit loc sau de o persoană! Libertatea este unul dintre cele mai de preț lucruri și trebuie să o prețuiești la adevărata ei valoare! Doar când nu o vei mai avea, vei înțelege cât de importantă este de fapt!

Vărsător

Discuțiile în cuplu au devenit tot mai contondente? E clar că trebuie să faci o schimbare și să intensifici dialogul! Din fericire, vei găsi o dorință pentru rezolvarea situației și la partenerul tău, astfel că în doi totul va fi mult mai simplu!

Pești

Deși va începe cu stângul, această zi se va dovedi a fi una extrem de reușită! Împărtășește bucuria cu cei dragi și de ce nu, organizează o petrecere pe repede înainte! Sigur vor fi destui cei care vor dori să serbeze alături de tine!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro