Horoscopul de weekend: Vărsătorul ar trebui să renunțe la viața de lup singuratic

Astrologie / 28.06.2024

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Berbec

Weekendul acesta va reprezenta ocazia perfectă pentru tine ca să te deconectezi complet de stresul de la serviciu. Pentru aceasta, nu îți mai verifica atât de des mail-ul sau telefonul de serviciu. Fii fără grijă, nu va apărea nimic atât de important încât să renunți la o parte din timpul tău liber!

Taur

Chiar dacă în aceste două zile o să ai o cheltuială majoră, măcar te vei distra pe cinste. E firesc să investești și în concedii ori mici escapade, ele reprezintă o supapă de evadare din rutina ta zilnică.

Gemeni

Un prieten apropiat îți va da o veste mai puțin bună referitoare la starea sa de sănătate. Drept urmare, o să fii puțin abătut/ă din această cauză. Totuși, nu permite ca acest incident să îți strice complet weekendul, chiar ai motive reale să te bucuri!

Rac

O dispută contradictorie pe care o vei avea sâmbătă, te va seca complet de energie. Oricât de mult te-ai strădui și indiferent de argumentele pe care le vei aduce, se pare că respectiva persoană nu poate fi convinsă. De aceea, e mai bine să renunți la această tentativă și să îți îndrepți atenția către altceva!

Leu

În aceste două zile o să ai în sfârșit ocazia să îți faci ordine în locuință. Drept urmare, trebuie să îi implici pe toți din casă în această activitate, inclusiv pe cei mici! Astfel vor învăța cât e de important să își asume răspunderea și să dea dovadă de conștiinciozitate!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro