Horoscop 28 iunie: Balanța pornește pe un drum nou

Astrologie / 27.06.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Sfârșitul de săptămână te va găsi mai obosit/ă decât de obicei și implicat/ă simultan în multe proiecte importante. De aceea, e de preferat să ceri ajutor și să nu te încăpățânezi să acționezi singur/ă.

Taur

Deși nu ești obișnuit/ă să lucrezi în echipă, astăzi va trebui să faci un efort și să arăți că te descurci foarte bine și în afara zonei tale de confort. Important e să fii cât mai receptiv/ă și să nu încerci să îți impui punctul de vedere cu orice preț!

Gemeni

Dacă simți că ai pus câteva kilograme în plus, trebuie să faci mai multă mișcare! Ieși dimineața sau seara târziu la alergat, și nu o să ai probleme cu căldura! În plus, făcând acest lucru vei constata că și randamentul de la locul tău de muncă este mai ridicat!

Rac

În ultima perioadă ai cheltuit foarte mult, fără să te gândești vreo clipă la bani. Practic, ți-ai cumpărat tot ce ai poftit și acum începi să te confrunți cu o altă problemă: lipsa spațiului! Nu ezita să vinzi pe platformele dedicate acele obiecte care nu îți mai sunt necesare!

Leu

Un coleg sau un prieten apropiat îți va face astăzi o propunere extrem de interesantă. Dacă va fi vorba de o oportunitate de inițiere sau dezvoltare a unei afaceri, trebuie să fii mult mai precaut/ă! Chiar nu îți permiți luxul de a face greșeli în domenii care te pot afecta financiar!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro