Pui cu sos de ardei copţi
Mancaruri / 15.01.2017

Ingrediente

1 piept de pui
6 ardei copţi, decongelaţi
două roşii în bulion
o ceapă
2 căţei de usturoi
150 ml supă
2 linguri ulei
sare
piper
pătrunjel

Mod de preparare

Toarnă uleiul într-o tigaie mare şi căleşte uşor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presară peste acestea sare şi piper, apoi lasă-le pe foc până îşi schimbă culoarea.
Amestecă ardeii copţi şi ceapa apoi pune în tigaie pasta obţinută şi se lasă pe foc timp de un minut. Adaugă carnea şi roşiile tocate mărunt. Apoi toarnă supa şi lasă la fiert până când carnea este bine pătrunsă. La sfârşit, se pun câteva frunze de pătrunjel deasupra.

  • BabaCuColacii1, vineri, 10.02.2017 17:57
    Nu sunt destui catei de usturoi

    Mie nu mia iesit asa de bine pentru ca nu am prea pus usturoi. as recomanda sa puneti vreo 3-4 catei de usturoi si mai merge si inca un ardei copt in plus

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro