8 trucuri simple ca să ai mereu ținute fashionable
Modă · Moda de la A la Z / 11.07.2020

Ca să arăți fashionable nu este neapărat necesar să porți ultimele colecții ale celor mai scumpe branduri de haine sau să stăpânești niște super skilluri de styling.

Este despre a combina cu naturalețe elementele din garderoba ta și de a apela la niște trucuri simple pentru a crea zi de zi ținute memorabile. 

În opinia celebrului creator de modă britanic Alexander McQueen, "Moda ar trebui să fie o formă de evadare și nu o formă de închisoare." Asta presupune să dai frâu imaginației atunci când alegi cum să te imbraci. Adoptă ținute în care să iți pui în valoare silueta, dar și farmecul personal. Doar fă-o într-un mod isteț! 

La fel ca atunci când ai grijă ce mănânci și îți planifici din timp mesele, cam așa ar fi ideal să îți organizezi hainele și accesoriile pentru câteva zile în avans.
Nu vrei să te trezești înfometată în fața unei patiserii sau a unui restaurant de tip fast-food, cum la fel de bine dorești să eviți diminețile care să te surprindă buimacă în dreptul dressingului. 

Cu puțină planificare și câteva noțiuni de bază în fashion poți arăta și tu precum acele modele din revistele de specialitate.
Hai să descoperim câteva trucuri simple care ne ajută sa arătăm fashionable:

1. Îmbracă o geacă biker



O geacă biker neagră din piele este alegerea clasică cea mai potrivită pentru a îmbunătăți orice ținută. Dar nu este un must have! Poți purta la fel de bine o geacă denim supradimensionată, geacă din piele sau din piele întoarsă cu broderie, imprimeuri, franjuri. Orice îți convine este o alegere bună.

2. Poartă-ți jacheta/geaca/paltonul pe umeri



Este cool să porți geaca ca pe o capă. Vedetele o fac des, încearcă și tu asta pentru un look stylish.

3. Poartă cu stil mai multe straturi de haine



O haină peste un sacou, sacoul peste o camașă de plasă, cămașa peste o bustieră, coliere peste coliere... poartă-le pe toate la vedere. Layering-ul e la modă. Depinde doar de tine cât ești de creativă ca să îl porți smart.

Citește și: 

4. Încalță pantofii nepotriviți



Ești convinsă că la o rochie pantofii potriviți ar trebui să fie cei clasici/eleganți sau o pereche de sandale cu toc. Se pare că pantofii nepotriviți sunt alegerea perfectă. Optează pentru o pereche de teniși.

5. Poartă ceva foarte mic în combinație cu ceva foarte mare



Ca să arăți fashionable trebuie să te joci puțin cu proporțiile și contrastul. Nu alege doar combinații de mare și mic, ci și culori tari în completare cu nuanțe soft, mulat și lejer.

6. Adaugă la ținută un element Chanel. Orice!



Oricine poate arăta stylish, dar dacă vrei să fii cu adevărat fashionable trebuie să afișezi din când în când la ținuta ta și o emblemă. Chanel nu se demodează niciodată și este o marcă emblematică în lumea modei. Desigur, poți expune și alte mărci prestigioase dar niciuna nu va fi mai presus de Chanel. Ca exemplu, un breton și o pereche de ochelari marca Chanel pot fi o alegere mai insiprată și au un efect de lungă durată în comparație cu clasicile genți de mână.

7. Poartă întotdeauna ochelari de soare 



Fie că e zi sau noapte, chiar dacă ești undeva în interior, ochii tăi se vor obișnui în cele din urmă. Și pe lângă asta, ochelarii de soare sunt mult mai ușor de purtat decât machiajul pentru ochi. Însă ține cont de un sfat important, nu purta niciodata ochelarii de soare pe cap! 

8. Poartă poșeta crossover în față



Poartă poșeta în față pentru un plus de stil! Oricum știi că este elementul tău preferat din întreaga ținută.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro