Macaroane cu creveti
Mod de preparare
In cazul in care iti este pofta de paste, dar, in acelasi timp, iti doresti sa experimentezi o noua reteta, iti oferim o alternativa excelenta: macaroane cu creveti.Ingrediente si cantitati:
450-500 g creveti curatati si decorticati, fierti
2 cani macaroane scurte, fierte si scurse de apa
115 g branza, taiata cubulete
1/2 cana telina, taiata cubulete
1/4 cana ardei gras, taiat cubulete
2 linguri ceapa, tocata
1/2 cana maioneza sau sos pentru salata
1/2 cana smantana
2 linguri otet
3/4 lingurita sare
Mod de preparare:
1. Intr-un vas de dimensiuni mari, pune crevetii, macaroanele, branza, telina, ardeiul gras si ceapa. Amesteca bine.
2. Incorporeaza si celelalte ingrediente, dupa care amesteca intreaga compozitie.
3. Acopera si lasa la rece.
4. Inainte de a servi macaroanele cu creveti, amesteca bine intreaga compozitie. In functie de preferinte, poti servi macaroanele in boluri cu pat de salata verde. Orneaza preparatul cu inele de ardei gras.