Dr. Oz: 5 superalimente care te feresc de cancer. Consumă-le cât mai des!
3. Caisele te apără de cancerul la stomac
Conţin o substanţă numită quercetină care împiedică dezvoltarea celulelor canceroase şi reduce riscul de cancer la stomac cu 47%. Este recomandat să consumi 7 caise pe zi şi să le alegi atât proaspete atunci când sunt în sezon, dar şi uscate (dar numai la soare, organice şi care sunt închise la culoare).
Urarim cu respect emisiunile,tot timpul cand avem prilejul,am invatat lucluri utile si placute, am dori sa ne dati cateva relatii despre displazia fibroasa poliosotica,hapatita C am urmat tratament cu interferon dupa terminarea tratamentului la 6 luni viremia este mare(in timpul tratamentului a scazut cu 18UI),am fi interesati despre subiectul abordat in emisunea dumneavoastra, nu de mult despre ajutorarea copiilor care sufera de foame! Noi ne.am oferi voluntar sa ajutam fundatia daca se infiinteaza! Va asteptam raspunsul pe emailul: [email protected]
Deci, nu se poate gasi un raspuns catusi de scurt la intrebarea mea? nu inteleg de ce se da "unlike" pe cand multi oameni sunt in situatia mea si ar avea nevoie de un raspuns.;)
Buna ziua.Mi se par utile aceste informatii, de aceea, va rog sa imi spuneti ce alimente ar fi indicate pentru cancerul pancreatic, deasemenea pentru cel hepatic.Cred ca informatia ar fi de ajutor si multor persoane. Va multumesc.
citeste articolul