Dr. Oz: 5 superalimente care te feresc de cancer. Consumă-le cât mai des!
4. Fasolea Lima sau untoasă te apără de cancerul la sân
Acest tip de fasole este înrudită cu fasolea albă mare, dar are boabele puţin mai mici. Conţin ingrediente care împiedică alimentarea celulelor canceroase, împiedicându-le să se dezvolte. Potrivit doctorului William W. Li, acest tip de fasole reduce riscul de cancer mamar cu 24%. Este recomandat să consumi câte o cană de fasole pe zi, de preferat sote sau gătită la abur cu puţin ulei de măsline.
Urarim cu respect emisiunile,tot timpul cand avem prilejul,am invatat lucluri utile si placute, am dori sa ne dati cateva relatii despre displazia fibroasa poliosotica,hapatita C am urmat tratament cu interferon dupa terminarea tratamentului la 6 luni viremia este mare(in timpul tratamentului a scazut cu 18UI),am fi interesati despre subiectul abordat in emisunea dumneavoastra, nu de mult despre ajutorarea copiilor care sufera de foame! Noi ne.am oferi voluntar sa ajutam fundatia daca se infiinteaza! Va asteptam raspunsul pe emailul: [email protected]
Deci, nu se poate gasi un raspuns catusi de scurt la intrebarea mea? nu inteleg de ce se da "unlike" pe cand multi oameni sunt in situatia mea si ar avea nevoie de un raspuns.;)
Buna ziua.Mi se par utile aceste informatii, de aceea, va rog sa imi spuneti ce alimente ar fi indicate pentru cancerul pancreatic, deasemenea pentru cel hepatic.Cred ca informatia ar fi de ajutor si multor persoane. Va multumesc.
citeste articolul