Dr. Oz: 5 superalimente care te feresc de cancer. Consumă-le cât mai des!
5. Ceapa te apără de orice tip de cancer
Conţine o bogăţie de substanţe anticancerigene şi s-au făcut numeroase studii care atestă faptul că ceapa este printre cele mai puternice alimente care ne protejează de această boală. În special ceapa roşie este recunoscută pentru faptul că reduce cu 60% riscul de orice tip de cancer. Reţine că ceapa trebuie consumată în stare crudă, deoarece prin fierbere se distrug substanţele anticancerigene. Este recomandat să consumi zilnic câte o jumătate de ceaşcă de ceapă.
Urarim cu respect emisiunile,tot timpul cand avem prilejul,am invatat lucluri utile si placute, am dori sa ne dati cateva relatii despre displazia fibroasa poliosotica,hapatita C am urmat tratament cu interferon dupa terminarea tratamentului la 6 luni viremia este mare(in timpul tratamentului a scazut cu 18UI),am fi interesati despre subiectul abordat in emisunea dumneavoastra, nu de mult despre ajutorarea copiilor care sufera de foame! Noi ne.am oferi voluntar sa ajutam fundatia daca se infiinteaza! Va asteptam raspunsul pe emailul: [email protected]
Deci, nu se poate gasi un raspuns catusi de scurt la intrebarea mea? nu inteleg de ce se da "unlike" pe cand multi oameni sunt in situatia mea si ar avea nevoie de un raspuns.;)
Buna ziua.Mi se par utile aceste informatii, de aceea, va rog sa imi spuneti ce alimente ar fi indicate pentru cancerul pancreatic, deasemenea pentru cel hepatic.Cred ca informatia ar fi de ajutor si multor persoane. Va multumesc.
citeste articolul