Ingrediente
- 1 kg ficatei de pui; - 2 cutii ciuperci taiate; - 5 legaturi ceapa verde; - 3 legaturi patrunjel; - 3 legaturi marar; - 5-6 oua.
Mod de preparare
Mod de preparare: Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala. iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei. Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine. Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia. De data asta eu am pus si oua fierte la mijlocul compozitiei (se pune jumatate din compozitie, apoi ouale si apoi si restul de compozitie). Dar mie imi place mai mult fara oua. Tava se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Apoi se scoate tava si se unge drobul desupra cu un ou batut bine cu putina sare. Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata. Pofta buna!