Gustari... dintr-o inghititura!
Aperitive / 05.02.2009

Mod de preparare

La televizor, la o petrecere, in excursie, tot felul de bunatati se preteaza la a fi mancate cu mana. Scapi de multa bataie de cap. Nu ai nevoie de farfurii, de tacamuri... Iti trebuie doar un vraf de servetele, boluri mari pentru servit si, eventual, scobitori, pentru unele dintre preparate. Iti propun cateva retete excelente, destul de usor de preparat si special create pentru a fi mancate cu mana.

Aceste gustari sunt, in general, bogate in calorii, pentru ca sunt produse prajite, aluaturi sau combinatii. Aduc, in parte, cu preparatele fast-food, dar retele de mai jos, fiind gatite in casa, sunt, incomparabil, mai gustoase. Iti recomand sa le pregatesti rar, pentru ca sunt destinate situatiilor speciale.

Poti servi aceste bunatati insotite de felii subtiri si mici de paine sau paine prajita, gata preparata, fara nici un adaos de aroma. Painea prajita este o alegere excelenta si pentru sosurile pe care ti le prezint astazi. Inmoi in sos si... gustarea-i gata!

Iata retetele: preparate din carne de pui, porc sau vita, plus trei sosuri care merg la fiecare dintre acestea. Cantitatile pentru fiecare reteta sunt calculate pentru sase portii.

   Degetele de pui

   Degetele de porc

   Chiftelute mexicane

   Sos salsa

   Salsa verde

   Sos de usturoi cu nuca

  • victoria, duminică, 05.07.2009 20:24
    sunte ti de admirat

    sunte ti grozavi ,chiar eram indecisa , ce sa fac ,mi ati fost de mare ajutor ,chiar vroiam ceva special multumesc din suflet ,va doresc sa fiti ce i mai buni ,mii de pupiciiiiiii

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro