Ingrediente
- 10 oua - 12 frunze de salata verde - 6 felii de sunca - 6 felii de cascaval - 2 ciuperci - 4 linguri cu ulei - piper - sare
Mod de preparare
1. Bate bine ouale într-un castron cu sare si piper. Spala si lasa la scurs frunzele de salata. Curata si feliaza ciupercile câte mai subtire. 2. Pune putin ulei într-o tigaie, cât sa fie mai mult unsa si toarna o treime din ouale batute. Când omleta s-a rumenit bine pe margini întoarce-o pe partea cealalta si mai las-o doua minute, apoi scoate-o pe o farfurie. 3. Pune doua felii de cascaval, cât omleta este înca fierbinte, câteva felii de ciuperci, doua felii de sunca si doua de salata. Ruleaza cât mai strâns si prinde cu scobitori. 4. Repeta aceasta operatiune înca de doua ori (doua omlete). Când se racesc, taie în felii. Poti încerca una si cu cubulete de rosii.