Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor
Casă şi familie · Acasa / 12.07.2014

Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor:

- 3 dovlecei cruzi

- 3,4 morcovi

- 5 căpăţâni de usturoi

Spală bine bine legumele, taie dovlecelul în două pe lungime şi curăţă-i miezul. În copăiţele formate aruncă morcovii tăiaţi în ce formă vrei şi usturoi după gustul fiecăruia. Bagă-le la cuptor şi ţine-le până ce legumele devin moi şi suculente.

Poftă bună!

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro