Braşov, Piaţa Sfatului, unul dintre cele mai romantice locuri din România
…şi asta se întâmpla când fugeam în Piatra Craiului şi mă urcam pe creastă şi priveam de acolo începutul şi sfârşitul lumii. Nimic nu era mai frumos. Coboram cu hăul căscându-se sub mine şi nicicând adrenalina nu mă răscolea mai mult. Atunci te iubeam cu pasiune
…şi se întâmpla când citeam despre creierele tinerilor ce cucereau medalii la olimpiadele internaţionale şi ocupau locuri de cinste printre cei mai tari inventatori ai lumi. Atunci te iubeam cu speranţă.

…şi se întâmpla când gustam vara roşiile ce aveau gust de roşii şi când mă întorceam din vacanţă, iar ţăranii îmi vindeau pe marginea drumului mere acre şi pere bătute şi nuci care îmi mânjeau mâinile şi când mâncam magiunul de prune şi mierea de albine cu lapte muls de la vacă. Atunci te iubeam ca în copilărie.
…şi se întâmpla când vedeam fete îmbrăcate în ie şi când priveam porţile satelor săseşti şi când mă încurcam cu maşina pe un drum blocat de o turmă de mioare. Atunci te iubeam domol.

…şi se întâmpla când venea primăvara şi apoi vara şi toamna şi iarna şi puteam respira fiecare anotimp în parcul în care continuam să alerg şi când dansam până dimineaţa în cluburile din Centrul Vechi renăscut pe străduţele din capitală. Atunci te iubeam năvalnic.
…şi se întâmpla când alergam cu maşina pe cel mai spectaculos traseu rutier - Transfăgărăşan - şi când mă reculegeam în mănăstirile din Moldova şi meditam la Masa Tăcerii, când mâncam peştele gătit în Deltă, când ascultam viorile la Festivalul George Enescu, când vizionam filmele tinerilor regizori de succes, când priveam femeile frumoase de pe stradă şi când beam o bere ieftină la câte un concert pe care nu credeam că îmi va fi dat să-l văd vreodată. Atunci te iubeam total.

În toate aceste momente eram ca vrăjit.

Şi apoi o luam de la căpăt. O relaţie în care nu mă plictiseam niciodată, dar în care nu puteam trăi liniştit. Şi n-am trăit liniştit, iar tu te-ai schimbat. A fost nevoie de ani… Priveşte-te acum. Sunt mândru… de tine şi de mine, de faptul că nu am plecat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro