Cheesecake cu zmeura
Desert / 14.02.2013

Ingrediente

400 gr biscuiti petit beurre 100 gr unt 8 linguri lapte Pentru crema 200 gr mascarpone 200 gr crema de branza 250 ml frisca batuta 1 buc pastraie vanilie Pentru topping 150 grame zmeura 6lg de zahar 2 lg apa

Mod de preparare

Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit. Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurei. Pana vom face crema putem da la frigider tava. Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si pastaia de vanilie. Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute, insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte. Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si zmeura amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro