Clătite vegetariene cu apă minerală sau bere
Desert / 19.05.2016

Ingrediente

- 500 ml bere fără alcool sau apă minerală
- 1 lg ulei
- 1 plic praf de copt
- 100 g zahăr
- 400 g făină
- 1 vârf cuţit de sare
- arome după preferinţe

Mod de preparare

Zahărul, uleiul şi berea se amestecă cu ajutorul unui tel. Apoi, turnăm în ploaie făina şi praful de copt până se obţine o pastă omogenă.

Foarte important este ca după ce amesteci toate ingredientele, să laşi compoziţia 15 minute pentru ca spuma de la bere să se aşeze.

Măsura cea mai bună este polonicul, aşa că umple-l şi începe să prăjeşti clătitele într-o tigaie abia unsă cu puţin ulei sau chiar deloc.

Când sunt gata, le puteţi umple cu miere şi nuci, fructe sau gemuri şi dulceţuri.

Poftă bună!
 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro