Ingrediente
300 g biscuiti simpli 50 g miez nuca 100 g unt 100 ml lapte 100 g nuca cocos 2 linguri cacao 1 lingurita scortisoara 5 linguri zahar esenta rom fulgi de migdale bombonele colorate bombonele cu cacao
Mod de preparare
Prepara Iepurasi cu cocos, o reteta de Pasti pentru copii. Posteaza si tu retete culinare, retete cu ppoze aici! Biscuitii ii sfaramitam si ii punem intr-un vas. Eu i-am bagat la robot. Macinam nuca sau alunele. adaugam nucile si cacao peste biscuiti. Fierbem laptele impreuna cu untul, zaharul si cacao pana dau un clocot. Turnam lichidul fierbinte peste amestecul de biscuiti. Omogenizam compozitia. Va rezulta un aluat sfaramicios. Formam bilute cu mainile umede si le tavalim imediat prin nuca de cocos. Punem bomboanele astfel obtinute in hartiute mici pentru briose. Facem urechile din fulgi de migdale, ochisorii din bombonele cu cacao si boticul din bombonele rosii. Sfat: • Nucile le puteti praji usor in prealabil pentru un gust mai intens. • Puteti inlocui nucile cu alune.