Jeleu de capsuni cu fistic
Desert / 12.02.2013

Ingrediente

Ingrediente 20 gr. gelatina 500 ml. suc de coacaze 2 plicuri zahar vanilat 1/2 lingurita coaja de lamaie 250 ml. vin rose 750 gr. capsuni 150 ml. lapte 1 baton vanilie

Mod de preparare

Mod de preparare Sucul de coacaze se da in fiert cu zaharul vamilat si coaja de lamaie. Se dizolva inauntru gelatina.Se inglobeaza vinul Capsunile se pun in cupe de desert taiate in jumatati.Se toarna deasupra suvul cu gelatina si se da la frigider 4 ore. Amidonul se amesteca in 3 linguri de lapre. Se cresteaza batonul de vanilie,se scoate miezul si se incalzesc amandoua cu restul de lapte. Se inglobeaza compozitia cu amidon si se da in fiert. Se inglobeaza lichiorul,se scoate pastaia si se lasa sa se raceasca. In cupele de desert se adauga suc de lichior si fistic.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro