Titamisu fara blat
Mod de preparare
Inedit si gustos! Ca sa te convingi, incearca combinatia. Ingrediente pentru sase portii.Ingrediente:
250 grame mascarpone, doua oua si doua albusuri, cinci linguri de zahar, 100 grame fistic, alune si migdale, 150 grame fulgi de porumb simpli sau cu cacao, cateva linguri de lichior de cafea, doua linguri de cacao.
Preparare:
Bate galbenusurile cu zahar foarte bine. Adauga lichiorul si esenta. Bate albusurile spuma foarte bine. Adauga alternativ, in crema de galbenus, albusul spuma si crema mascarpone, amestecand incet. Adauga semintele zdrobite si fulgii de porumb. Aranjeaza prajitura intr-o tava si da totul la rece pentru trei-patru ore. Serveste decorat cu fructe proaspete sau pudrat cu cacao.
De ce ar fi asa grozave retetele italienilor si ale noastre nu? Macar asa ptr. faptul ca nu au nicio consideratie pentru noi....si tot ce facem noi.