Ceapa
Pusă la rece, ceapa se înmoaie ca efect al umidității, ia gustul altor alimente și mucegăiește. Cel mai bine se păstrează într-un loc uscat, recomandare valabilă și în cazul usturoiului.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
Cum prepari fructele confiate: ghid complet pentru delicii dulci și sănătoase
Dietă & Fitness · Nutritie
Câte calorii au legumele de sezon: Ghid detaliat
Dietă & Fitness · Nutritie
O nouă cercetare oferă primele recomandări privind evaluarea exactă a amprentei de carbon a cultivării cafelei
Actualitate · Stirea zilei
Cum să recunoști fructele și legumele cu pesticide la piață și la supermarket
Dietă & Fitness · Nutritie
4 măști cu cartofi pentru o piele netedă și luminoasă
Frumuseţe · Cosmetica
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro