Bătrână executată silit, la 89 de ani: Vecina ei a cumpărat casa şi i-a dat-o înapoi

Divertisment / 05.09.2017

O femeie din Florida a pierdut casa în care a locuit mai multe decenii, din cauza datoriilor. O vecină i-a sărit în ajutor şi a scos-o din impas.

Mai e puţin până vin Sărbătorile, dar miracolele de Crăciun au început să se întâmple. Când o femeie din Florida a fost dată afară din locuinţa în care a trăit zeci de ani, vecinii n-au putut să stea cu mâinile în sân şi s-au mobilizat ca să o ajute.

Angie Tyma s-a mutat înapoi în casa ei din Hudson, Florida, săptămâna trecută, chiar în ziua în care împlinea 89 de ani, după ce timp de trei săptămâni a stat la un hotel. Ea a declarat pentru Today că s-a simţit îngrozitor când s-a trezit pe drumuri, dar acum e fericită să fie din nou acasă. "M-am întors din iad. Am trăit în casa asta 35 de ani", a spus emoţionată.


Tyma a fost executată silit luna trecută, după ce a aflat că persoana careia îi vânduse casa cu mulţi ani înainte şi care acceptase să o ţină cu chirie, nu a mai plătit ipoteca, iar locuinţa urma să fie scoasă la licitaţie. Deşi a primit o notificare, Tyma, al cărei soţ a murit cu aproape 20 de ani în urmă, nu s-a gândit că va ajunge în stradă, crezând că persoana cu care avea o înţelegere va achita debitul. "M-au dat afară, nu-mi venea să cred", a spus ea.

Când vecinii au văzut că lucrurile bătrânei sunt scoase în stradă, ei i-au sărit în sprijin. Dar Danielle Calder, care locuieşte la câteva case distanţă, a făcut diferenţa dintre ajutor şi miracol. Ea a luat legătura cu firma care a început executarea şi a cumpărat casa cu 176.500 de dolari. Acum este proprietara locuinţei şi a decis că Tyma să se întoarcă acasă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro