Emoţionant: Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans au vizitat un fan bolnav de cancer

Divertisment / 25.05.2016

Gestul emoţionant al actorilor Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans a cucerit internetul. Starurile i-au făcut o vizită surpriză unui fan bolnav de cancer

Nu trebuie să ai puteri supraomeneşti ca să fii un erou, se arată într-un articol publicat de revista People, prezentând gestul superb pe care l-au făcut trei actori celebri. Gwyneth Paltrow şi-a ţinut o promisiune specială: ea i-a însoţit pe Robert Downey Jr. şi Chris Evans într-o vizită-surpriză pe care i-au făcut-o unui fan special care luptă cu cancerul. Cei trei au călătorit la San Diego, în California, pentru a-l întâlni pe Ryan Wilcox, un tânăr de 18 ani diagnosticat pentru a doua oară cu leucemie. "Hai s-o facem", a scris Paltrow (43 de ani) pe Twitter, sub o imagine cu Evans (34 de ani) şi Downey Jr. (51 de ani), care păşesc pe pista unui aeroport.


Gwyneth Paltrow a aflat de Wilcox, mare fan al filmului "The Avengers/Răzbunătorii", după ce acesta şi-a scris povestea pe Twitter, folosind hashtag-ul #ryanstrong, explicând că este bolnav şi că cea mai mare dorinţă a lui e să se întâlnească cu actorii din această producţie. Paltrow a promis atunci că îi va convinge pe colegii ei de platou să meargă să-l vadă pe Wilcox. Şi nu a dezamăgit, notează People - împreună cu Downey Jr. şi Chris Evans, ea a mers să-l vadă pe tânărul admirator, care a fost copleşit de această vizită neaşteptată.


"Astăzi @ryanwilcox0303 a avut o mică surpriză. Le mulţumesc incredibilului #chrisevans şi partenerului meu @robertdowneyjr pentru că sunt nişte bărbaţi deosebiţi. Şi îi mulţumesc şi familiei Wilcox pentru ospitalitate!", a scris Paltrow pe contul ei de Instagram, unde a publicat şi o fotografie în care cei trei actori apar alături de fanul lor zâmbind fericit.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro