Cornel Ilie îşi donează chitara
Divertisment · Stiri / 14.12.2015

Cornel Ilie îşi va dona chitara la concertul „Hituri şi mituri”, care va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe.

“Chitara-cometă”, cea care 7 ani l-a însoţit pe Cornel Ilie la toate concertele VUNK, se va alătura, pe 16 decembrie, într-un moment special din timpul concertului “Hituri şi Mituri”, obiectelor de colecţie care pot fi admirate la Hard Rock Café Bucuresti. “Chitara-cometă”, cea care a dat startul unor momente spectaculoase în show-urile VUNK şi a lansat artificii la toate concertele trupei din ultimii 5 ani, îşi va găsi locul alături de obiecte care au aparţinut celor de la Beatles, Metallica, Madonna, Tina Turner şi mulţi alţii. 

De când am intrat prima dată într-un Hard Rock Cafe, am fost fascinat să mă uit la obiectele donate de numele uriaşe ale rockului mondial. Prima dată am fost la Londra. Când s-a deschis şi în Bucureşti, am fost special să văd ce chitare sau ţinute de scenă se află aici. Mi se pare de necrezut ce se întâmplă acum: chitara mea va fi expusa aici, la Hard Rock Café, care este ca un muzeu! La chitara pe care o donez aici, un Fender, am cântat vreo şapte ani. A aparut în clipurile Pleacă, Artificii pe tavan, Scapă-mă de ea şi este chitara care, în toate concertele noastre din ultimii cinci ani, a lansat artificii. Cu ocazia asta o să-i dau şi un nume: Chitara Cometă!
”, spune liderul trupei Vunk, Cornel Ilie. 

Biletele la concertul Vunk “Hituri şi Mituri”, de pe 16 decembrie sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi la locaţia evenimentului. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro