Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

Victor Pițurcă, obligat de Vica să facă testul ADN

Antrenorul naționalei de fotbal nu are pe cap doar pregătirea campaniei de calificare la Mondialul din Brazilia, ci și procesul de paternitate intentat de Victoria Blochina. Se pare însă că Pițurcă a ales să joace tiki-taka pentru a-și ține adversarul la distanță.

Victoria Blochina (36 de ani), fostă balerină la barul Melody din Bucureşti, s-a făcut cunoscută după ce l-a acţionat în judecată pe selecționerul naționalei de fotbal a României, în vârstă de 55 de ani. Lituanianca susține că Pițurcă e tatăl copilului ei, Edan, în vârstă de patru ani și jumătate.
Procesul a trecut de două termene, iar Pițurcă a fost obligat de instanţa Judecătoriei Buftea să efectueze testul ADN pentru a afla dacă este sau nu tatăl lui Edan, fiul fostei sale amante. "Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru de patru ani. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă", a declarat Vica.

În iunie, antrenorul nu s-a prezentat la tribunal, iar instanţa a acordat un nou termen pentru luna septembrie. "Victor Piţurcă a rămas în nota din ultimele luni şi nu a dat nici măcar un telefon să întrebe ce face copilul. Sper ca această poveste să se termine cât mai repede şi să nu se mai tergiverseze procesul, pentru că la final se va întâmpla tot ceea ce trebuie", a declarat lituanianca la ieşirea din sala de judecată.

Instanța l-a obligat pe Pițurcă să facă testul ADN, dar antrenorul nu s-a prezentat la IML în data stabilită, 27 septembrie. Ca urmare a neprezentării sale, judecătorii pot decide o reprogramare a testului de paternitate sau îl pot amenda.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro