Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

Remus Truică a fost condamnat la închisoare în Franța

În septembrie, magistraţii francezi l-au condamnat pe omul de afaceri la  cinci luni de închisoare cu suspendare pentru abandon de familie. Informaţia a fost făcută publică chiar de soţia lui, Irina, cu care se află în proces de divorţ.

Soţia fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase spune că s-a ajuns aici pentru că soţul ei nu a fi plătit niciun leu pensie alimentară. "Nu am văzut încă sentinţa, dar ştiu că a primit o pedeapsă de cinci luni cu suspendare. Asta pe lângă o amendă de aproximativ 3.000 de euro. Existau şi nişte circumstanţe agravante, dacă pot spune aşa, pentru că el nu a respectat nimic din ordonanţe. El nu a plătit copiilor nici un leu din pensia alimentară", a declarat Irina Truică în timp ce aştepta să ajungă în faţa instanţei de la Buftea, unde a cerul obligarea lui Truică de a preda pașapoartele fetițelor.

Decizia nu este însă definitivă. Lupta între soţii Truică se duce pe două fronturi - în România şi în Franţa, iar procesele par trase la indigo. Una dintre cauze priveşte abandonul familiei. Diferența e că în România cazul nu s-a judecat, în timp ce în Franţa s-a luat deja o decizie.

Soţii Truică mai au pe rol patru dosare numai în instanţele din România. Până acum, în zece luni de zile, fetele ar fi trebuit să primească de la tatăl lor aproximativ 30.000 de euro.
Nici Remus Truică şi nici avocaţii săi nu au dorit să facă declaraţii.

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro